Kievietstraat 6 - 9800 Deinze  |  T. 09 387 03 93  |  F. 09 387 03 93  |  E. info@dekens-co.be  |  ond.nr. BE0859622611

 

Dekens Co biedt een complete gamma aan multifunctionals en printers die geschikt zijn voor het netwerk en die drukken in zwart-wit, kleur of allebei. De Ricoh multifunctinals en printers productlijn bevat modellen die kunnen scannen, faxen en drukken.

 

Van een klein kantoor tot een gecentraliseerde productieomgeving, er is altijd een betaalbare Ricoh multifunctional/printer om de productiviteit in uw werkomgeving te verhogen.

 

Multifunctioneel - kleurzwart/wit

mpc2551De Ricoh-familie van Aficio-producten die zijn gebaseerd op kopieermachines, biedt u een breed assortiment standalone en netwerk print- en documentoplossingen.

Laser Printers kleur - zwart/wit

Ricoh biedt een complete collectie van printers die geschikt zijn voor het netwerk en printen in zwart-wit, kleur of allebei. De Ricoh printer productlijn bevat modellen die tevens kunnen scannen, faxen en printen. Van een klein kantoor tot een gecentraliseerde productieomgeving, er is altijd een betaalbare Ricoh printer om de productiviteit in uw werkomgeving te verhogen.

Faxapparaten

Faxoplossingen zijn zeer belangrijk in de huidige zakenwereld en de faxoplossingen van Ricoh zijn vermaard om hun vermogen, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Het assortiment faxapparaten van Ricoh voorziet in alle behoeften, van persoonlijke multifunctionele systemen tot faxapparaten bedoeld voor zwaar werk.

mpc6003

Productieprinters kleur - zwart/wit

De high-end oplossingen van Ricoh zijn gericht op de verwachtingen van het on-demand printen en de gegevensverwerking? Ze bieden zowel een geoptimaliseerd documentenbeheer als een vermindering van de afdrukkosten.